Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

Hangi sorunun nasıl çözüleceğinin en iyi bilen partinin CHP olduğunu artık herkes biliyor.

Türkiye'de yaşayan her vatandaşı dertten kurtaracağız. Yaşadıkları ızdıraptan kurtaracağız. Bu memlekete huzuru, adaleti getireceğiz, getireceğiz ve getireceğiz. Türkiye güçlü bir ülke, beraber çalıştığımız süre içinde sorunları bize aktardığınız zaman her sorununuzu not alıyoruz.

İşin uzmanlarıyla beraber oturuyoruz, tartışıyoruz. Ürettiğimiz çözümler masa başı çözümler değil, sahadan elde ettiğimiz verilerden de yola çıkarak ürettiğimiz çözümler.

Vatandaş ekonomide istikrar bekliyor. Yarın sabah fiyatların ne olacağını kimse bilmiyor. Maaşına zam yapıyorsunuz; peynire, ete, soğana daha yüksek zam yapıyorsunuz. Ev kiraları da çok yüksek.

Buradan bütün vatandaşlarıma söz veriyorum: Geliri olmayan hiçbir evin elektriği, suyu kesilmeyecek. İktidar sahipleri veremezler. Çünkü sarayda elektrik, su kesilmez, doğalgaz sorunu yoktur."

BAY KEMAL ASLA YOLUNDAN DÖNMEZ

Güya beni tehdit ediyorlar. Sizin için geleceğiz diyorlar. Halkım beni iyi dinlesin. Tane tane anlatacağım. Vatandaşımız anlasın. Bu paramiliter artıklar daha büyük bir resmin sadece bir parçası. Her şeyin temelinde aslında tek bir şey var, para. Doymayacakları kadar para. Halkımızdan çalınan bu para ve bu parayı çalan 5'li çeteler var. Bunların kod ismi 5'li. Bunlar binlerce.

İstanbul'da protesto edilen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, İmamoğlu ile bir araya geldi İstanbul'da protesto edilen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, İmamoğlu ile bir araya geldi

Kuruşu kuruşuna hesaplattım. Bu saray iktidarında devlet hazinesinden bunlar 418 milyar dolar para çaldılar. Tahsil edeceğim rakam budur ve defterinize yazın dedim.

Önce benimle anlaşmak istediler. Kapıyı yüzlerine kapattım. Medya da bu işin içinde. Bunların hapislerden çıkıp mafya artıkları var. Medya ünlüleri var. Satın alınan gazetecileri, merkezleri var. Sürekli muhalif görünüp değirmenlerine su taşıyanlar var.

 Şimdi bu kürsüden, bu çetelere, bu mafyaya, bu paramiliter yapıya seslenmek istiyorum. Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, çakallar… Siz mi beni korkutacaksınız. Sizin önünüzde diz çökmektense ayakta kalıp ölmeyi tercih ederim.

Bilmedikleri bir şey var. Bay Kemal asla yolundan dönmez.

SİLAH VE SUİKAST TEHDİTLERİ VAR

Kararımdan dönmedim. Silah ve suikast tehditleri. Uzun zamandır bu tehditler var.Gafiller, şerefsizler, çakallar, müptezeller siz mi beni korkutacaksınız. Sizin önünüzde diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim. Hodri meydan. Gelin görüşelim.