CHP)Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

İktidarı, öğretmenlerin karşı karşıya kaldığı 'kariyer sınavı' üzerinden eleştiren Kılıçdaroğlu, "Çağrımdır, gelin birlikte bu işi daha makul bir şekilde çözelim. En değerlilerimizi kariyer sınavları ile rencide etmeyelim. Uzman ve başöğretmen ilan etmenin yolu çoktur" dedi.

"BU ONUR KIRICI BİR DAVRANIŞ"

"İktidarı öğretmen ve öğretme üzerinden eleştirmek istemiyorum…" diyen CHP lideri, Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda, şu ifadeleri kullandı:

"Öğretmenlik kutsal meslek, öğretmenler de değerlimiz. Ömrünün yarısını evlatlarımızı yetiştirmeye adamış öğretmenlerimizi bile kariyer sınavına tabi tutmak istiyorlar. Bu onur kırıcı bir davranış. İktidarı öğretmen ve öğretme üzerinden eleştirmek istemiyorum…

Bakan Yerlikaya’dan seçim güvenliği açıklaması: Çalışmalarımızı sürdürüyoruz Bakan Yerlikaya’dan seçim güvenliği açıklaması: Çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Çağırımdır, gelin birlikte bu işi daha makul bir şekilde çözelim. En değerlilerimizi kariyer sınavları ile rencide etmeyelim. Uzman ve başöğretmen ilan etmenin yolu çoktur."