Eski Fenerbahçeli yıldız Kim Min Jae transfer olduğu takımı da huzursuz etti.

Çin 'den Fenerbahçe 'ye transfer olan Kim Min Jae, maçlardaki üstün performansıyla Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kurmuştu. Portekiz Süper Ligi'ne değil de Fenerbahçe'yi seçen Kim Min Jae'nin kararında  sözleşmesine serbest kalma maddesi ekletmesinin etkili olduğu düşünülmüştü.

Sezon başında transfer olmasıyla Fenerbahçe taraftarını üzen yıldız futbolcu, Napoli'nin 20 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemesiyle transfer olmuştu. İtalya 'da gösterdiği performansla Liverpool gibi profosyonel takımlar olmak üzere dev kulüplerin ilgisini çekti.

Beşiktaşlı oyunculardan derbi yorumu: Sabırsızlıkla bekliyoruz Beşiktaşlı oyunculardan derbi yorumu: Sabırsızlıkla bekliyoruz

SIRA NAPOLİ'DE

İtalyan basınında da yer alan haberlere göre Kim Min Jae, Fenerbahçe'de uyguladığı taktiği Napoli'ye de uygulayacak. İddialara göre Kim'in Napoli 'yi tercih etmesinin nedeninin sözleşmesine 50 milyon Euro'luk bedel konulması olduğu. Napoli ise Fenerbahçe'nin tecrübelerinden yola çıkarak Fenerbahçe'de yaşananları yaşamamak için harekete geçti.

Kim ile 'serbest kalma maddesi olmadan' sözleşme yenilemek isteyen Napoli, Güney Koreli futbolcudan olumsuz yanıt aldı.

Koreli stoperin sezon sonunda İtalya'dan da ayrılması bekleniyor.