Show Tv ekranlarının yeni dizisi Kızılcık Şerbeti reyting rekoru kırdı. Gerek sosyal medya gerekte Televizyon dünyasında büyük bir başarıya imza attı. 

Başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu'nun yıldızı parlamaya devam ediyor. Henüz 23 yaşında olmasına rağmen büyük projelerde oynayarak yeteneğini bir kez daha kanıtlamış oldu. 

Kızılcık Şerbeti 2.Bölüm Özeti:

Kızı Doğa’nın çok muhafazakar bir ailenin oğluyla evlenmiş olmasıyla yıkılan Kıvılcım, her ne kadar bu evliliğin çok uzun ömürlü olmayacağına inanmaktaysa da kızı için şimdilik geride durmayı tercih eder. Doğa ise yeni hayatına alışma sürecinde zorlanmaktadır.

Kızılcık Şerbeti 2. Bölüm Fotoğrafları - Show TV

Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

Doğa’nın yaşadığı sağlık sorunu iki aileye bir araya getirecek, Pembe bunu fırsat bilerek ailelerin yakınlaşması için ortam yaratmaya çalışacaktır. Muhafazakar ailenin içinde tanıdığı Ömer ise Kıvılcım için bir muammadır.

Kızılcık Şerbeti 2. Bölüm Öncesi Günü Değişecek mi? Hangi Gün Yayınlanacak?  - Sanat Haber

Hele ki onunla çok farklı bir ortamda karşılaştığında. Ancak bir araya gelinen ortamlarda yaşam ve düşünce farklılıkları iyice gün yüzüne çıkacaktır.