Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktoru açıkladı Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktoru açıkladı

SHOW TV'de ekrana gelecek, yapımını Gold Film'in, yapımcılığını ise Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerinde Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim AlasyaSettar TanrıöğenSibel TaşçıoğluDoğukan Güngör ve Müjde Uzman'ın yer aldığı sezonun iddialı dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen afişi yayınlandı.

Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı, Ketche’nin yöneteceği dizi birbirinden çok farklı olan iki ailenin çocukları olan Doğa (Sıla Türkoğlu) ile Fatih’in (Doğukan Güngör) aşkını anlatacak.

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım (Evrim Alasya) Doğa’nın annesini, Abdullah (Settar Tanrıöğen) Fatih’in babasını, Pembe ise (Sibel Taşçıoğlu)  Fatih’in annesini canlandırıyor. Hikayenin başrol karakterinden Barış Kılıç (Ömer) senaryoda Fatih’in amcasına hayat verecek. Dizide usta oyuncu Füsun Demirel de Doğa’nın annesi Sönmez’i oynayacak. Her şey Fatih ile Doğa’nın sevgili olmasıyla başlıyor. Afiş çekimi geçen perşembe yapılan dizi İstanbul’da çekilecek.