37 yaşındaki Marina Balmasheva'nın eski kocası katıldığı canlı yayında şoke eden itiraflarda bulunmuştu. Marina'nın kendisiyle evli olduğu dönemde üvey oüluyla ilişki yaşadığını anlatıştı. "Gece ikisinin seslerini duydum" diyen kocasına cevap vermek için canlı yayına bağlanan Marina, iddiaları kabul etti. 

Ardından şu anda yaşadığı ilişkiden çok mutlu olduğunu söyleyen kadın, 20 yaşındaki yeni sevgilisiyle mutluluk pozları verip sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaştığında takipçilerinin desteğini bekliyordu. Ancak işler istediği gibi gitmedi. Rus influencer'ın takipçi sayısı 420 binden 410 bine düştü. Bir yandan da dünya çağında manşetlere çıktı ve onu tanımayan kalmadı.

Zehir yedirmiş olabilirler! Magnum dondurmaları acilen toplatılıyor Zehir yedirmiş olabilirler! Magnum dondurmaları acilen toplatılıyor

15 SENE AİT RESİM ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Marina şu anki sevgilisiyle Vladimir’le 15 sene önce tanıştığında, Vladimir yedi, Marina da 22 yaşındaydı. Marina’nın eski eşi Alexey Shavyrin’in oğlu olan Vladimir, Maria ile babası boşanana dek yaklaşık 10 yıl kadar birlikte yaşadı. Marina Instagram sayfasında Vladimir’le birlikte çekilmiş 15 sene öncesine ait bir fotoğrafla bugünden bir görüntüyü birlikte paylaşmıştı.

Marina’nın Rusça yaptığı paylaşımda “Hayatın neler getireceğini ve seni gülümseten biriyle ne zaman tanışacağını asla bilemezsin. Biliyorum, bazılarınız bizi yargılayacak bazılarınızsa destek verecek; ama biz mutluyuz ve aynısını size de dileriz” yazmıştı. Marina, erkek arkadaşıyla birbirlerine çok aşık olduklarını, düğün planı yaptıklarını ve gelecekte de çocuk planladıklarını söyleyerek ilişkisini savunmuştu.

37 yaşındaki Marina Balmasheva'nın, yedi yaşından beri büyüttüğü 23 yaşındaki Vladimir “Vova” Shavyrin'den bir kızı var. 620 bin takipçisine açıklama yapan Rus fenomen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Baba adayıyla aynı yaştaki birçok Rus, Vladimir Putin'in Ukrayna'daki savaşında savaşıyor ve ölüyor. Vladimir 'Vova' Shavyrin'in orduya katılması için çağrı alıp almadığı ise bilinmiyor."

Kocasını terk edip üvey oğlundan hamile kalmıştı...