Fenerbahçe-Olympiakos maçının hakemi belli oldu! Fenerbahçe-Olympiakos maçının hakemi belli oldu!

Sezona güzel bir giriş yapan Konyaspor, sahasında Hatayspor ile karşılaştı. Konyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında Eskişehir’de oynadığı maçta Hatayspor’u Ü mağlup etti ve haftayı 3 puanla kapattı.

Eskişehir’de oynanan mücadele yeşil-beyazlıların sahibinin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Konyaspor'a galibiyeti getiren gol 66'da Bruno Paz'dan geldi.

GEÇEN SEZONDAN DAHA İYİ 

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de sezonu 3. sırada tamamlayan Anadolu Kartalları,  ligin ilk 6 haftasında 3 galibiyet, 3 beraberlik alarak 12 puan toplamıştı. Bu sezona daha iyi başlayan Anadolu Kartalı, 6 maçta 4 galibiyet, 2 de beraberlik alarak 14 puan topladı ve geçen sezonki performansının üzerine çıktı.

REKORLARLA BAŞLADI

Konyaspor ligin ilk 6 haftasında kalesini gole kapatan Konyaspor, bu alanda 1986-87 sezonunda ligin ilk 6 haftasında kalesini kapatan Trabzonspor’dan sonra ikinci takım oldu. Yeşil-beyazlılar kendi kulüp tarihinde 6 maç gol yemeyerek bir rekora imza attı. Konyaspor daha önce 2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunda 26 ve 30. haftalarda oynadığı 5 maç gol yememişti. Sergen Yalçın yönetiminde Kayserispor ve Kasımpaşa’yı 2-0, Sivasspor’u 5-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, Osmanlıspor ve Antalyaspor’la 0-0 berabere kalmıştı.

KAYNAK:PUSULA