İttifak Holding Konyaspor'un orta saha oyuncusu Soner Dikmen, DHA'ya özel açıklamalar yaptı. "Taraftara Şampiyonlar Ligi sözü verdik." dedi.

"Taraftara Şampiyonlar Ligi sözü verdik"

Soner Dikmen şunları kaydetti:

"Şampiyonlar Ligi' dediğinizde bile insanın içinde bir ürperti oluyor, bir tebessüm oluşuyor. Çok büyük bir arena. Konyaspor olarak daha önce böyle bir atmosferde bulunmadık. Şu an tek hedefimiz bu camiaya, bu taraftarlara bir sözümüz var ve o sözü yerine getirmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi müziğini bu kentte, bu şehirde dinletmek istiyoruz. Tabii bizim için de çok farklı bir atmosfer olacaktır. Bu şehre de, bu taraftara da yakışacağını düşünüyorum."

"Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'la karşılaşma"

"Geçen sene Gençlerbirliği'nin küme düşmesinden sonra bu ligde kalmak istiyordum. O yüzden önce buraya gelirken kendim fedakarlık yaptım. Konya'ya gelişimde oynarsam, katkı verirsem şartlarımın düzeleceğinden ve sözleşmemizin uzayacağı konusunda öyle bir konuşma geçmişti. Bu sene de hem takım adına, hem de kendi adıma büyük bir ivme yakaladık. Bizim adımıza güzel bir sezon geçirdik. Bir yıl daha sözleşmemiz vardı; ama başkan ve yönetim kuruluyla konuşmalarımızda hem sözleşmemi uzattılar, hem şartlarda iyileşme oldu. Yani 2 yıl daha Konyaspor adına mücadele edeceğiz."

"Tek hedef ikincilik"

"Sonuçta lig uzun bir maraton. Takımlar bazen çıkışlar, bazen inişler yaşayabiliyor. Biz de sezonun büyük bir bölümünü aslında ikincilik için değil şampiyonluk için geçirdik diyebilirim. Ama bir iniş oldu takımda. Şampiyonluk hedefinden uzaklaştık. Bir de takdir edersiniz ki devre arasında elim bir olay yaşadık. O da bizi biraz geriye götürdüğünü söyleyebilirim. Şimdi tek hedefimiz ikincilik.  Bunun için de Fenerbahçe ile kıyasıya bir mücadele var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Fenerbahçe sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Fenerbahçe sözleri

Şu an görünüşte onlar bizim 1 puan üstümüzde; ama kalan 5 maç var. Biz maçlarımızı kazanıp son Beşiktaş maçına kadar mücadelemizi gösterip Fenerbahçe'nin aldığı sonuçları takip edeceğiz. Artık iş kendi elimizde değil; ama dediğim gibi 5 maçlık galibiyetler olacak. Belki mağlubiyetler olacak Fenerbahçe adına. Biz elimizden gelen özveriyi, gayreti gösterip sonra lig sonunda artık ikincilik mi yoksa üçüncülük mü olur ona göre kendimize bir hedef belirleyeceğiz."