Süper Lig'in başından beri başarılı bir performans gösteren Konyapor neredeyse Trabzonspor ile kafa kafaya gidiyordu. Ancak Trabzonspor karşılaşmasında yenildikten sonra kendini bir türlü toparlayamayan Anadolu Kartalları, son haftalarda düşüş yaşamaya başladı. 

Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Birinden daha olmak üzere Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Birinden daha olmak üzere

Lig'in 36. haftasında deplasmanda oynadığı Fraport TAV Antalyaspor maçında iiki kez öne geçti ancak sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrdılı. Bunun üzerine Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, karşılaşmanın sonunda yaptığı hareket ile gündem oldu. 

"KAPAT ŞU KAPIYI, KAPAT!"

Maçın bitmesinin ardından Palut, gergin ve sinirli halleri dikkat çekti. Basın toplantısında konuşmasına başlamadan önce salonun kapısının açık kalmasına sinirlendi ve oradaki bir görevliye, "Kapat şu kapıyı, kapat!" dedi. 

Konuşmasını tamamlayan başarılı antranör daha sonra salondan ayrıldı.  

İlhan Palut'un maç sonrasındaki hareketleri, sosyal medyada eleştirilere sebep oldu ve taraftarlar tarafından, "Sevdiğimiz her insan bir gün bozuluyor." şeklinde yorumlarda yaptılar.