Farklı dönemlerde Survivor' da yarışan sergilediği performansla adından söz ettiren Milli Atlet Nagihan Karadere' nin yaptığı açıklama sevenlerini hüzne boğdu.

Yaptığı açıklamada 1 aydır kanserle mücadele ettiği öğrenildi.

Acun Ilıcalı'nın "Nagihan hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim." açıklamalardan sonra üzerine konuşan Nagihan Karadere, "1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin" dedi.

Son zamanlarda yaptığı yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken  Nagihan Karadere, son durumuyla ilgili şu bilgiyi verdi;

"Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bana tekrarar gösterdiniz ve her zaman koşulsuz şartsız yanımda oldunuz. Hepinize minettarım, iyi ki varsınız. İyi ki! 

Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonunda 7 zanlı yakalandı Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonunda 7 zanlı yakalandı

Sağlığım için beni arayan soran mesajlar yağdıran herkese sonsuz teşekkürler. Ben çok iyiyim, sizlerimde sevgisi ile de çok daha hızlı iyileşeceğim.

Tedavim sürecimle ilgili olarak buradan sizi bilgilendireceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim, sevgiyle kalın." ifadelerini kullandı.