ÇOBS yönetiminden yapılan açıklamada, "Bölge müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevimiz hakkında basında yayınlanan görüntülerle ilgili olarak yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda kreş idarecilerinin görevlerine son verilmiştir. Kamuoyuna duyurulur" denildi.

Tekirdağ'da kreşte öğretmen şiddeti - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV  Haber

VELİLERDEN TEPKİ ARTIYOR

Şiddet iddialarına tepki gösteren veliler ile kreş yönetimi ve OSB yetkilileri arasında gerginlik yaşandı. Veliler, "Kamera görüntüleri neden düzenli olarak seyredilmedi. Özellikle görüntülerden neden öğrenci velileri haberdar edilmedi. 6 aydır bu öğretmenler neden görevden alınmadı. Bu kadar çocuğun vebalini aldınız. O yastığa kafanı koyduğun zamanda İnşallah rahat uyursun' diyerek tepki gösterdi.

Tekirdağ'da kreşte öğretmen şiddeti - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV  Haber

Milli Savunma Bakanı Güler: ROKETSAN, Kırıkhan'da silah ve roket sistemleri üretecek bir tesis kuracak Milli Savunma Bakanı Güler: ROKETSAN, Kırıkhan'da silah ve roket sistemleri üretecek bir tesis kuracak

Velilere açıklama yapan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, "Konu zaten yargıya intikal etti. Biz konu yargıya intikal ettiği için yargının vereceği karara hepimiz saygılıyız. Şu an sizlere bunun dışında bir şey söylersem uygun olmaz. Diğer sınıflarla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.