Kripto paralarda düşüş devam ediyor. Perşembe gününden başlayan düşüşler hafta sonu da kaldığı yerden devam ediyor. 

Bitcoin 34.400 doların da latına düştü. Böylelikle Bitcoin, %4 değer kaybetmiş durumda. Perşembe günü Nasdaq yüzde 4.99 düşerken son zamanda ABD borsalarına borsalarına paralel ilerleyen Bitcoin'de de sert düşüş yaşandı. Yüzde 5 değer kaybederek Ethereum da 2.550 dolara kadar düştü. Bunları sırasıyla yüzde 4.3'lük düşüşle Binance Coin, Ripple yüzde 4, Solana yüzde 3.9, Cardano yüzde 3.7, Terra yüzde 10.4, Dogecoin ise yüzde 1.4 değer kaybıyla takip etti. Son düşüşlerin ardından Bitcoin, yatırımcılarına dolar bazında son 1 haftada yüzde 8.5 kaybettirmiş oldu. Ethereum ise son 1 haftada yüzde 7.9 kaybettirdi.

Fed politika faizini 50 baz puan indirdiğini duyururken Fed Başkanı Jerome Powell enflasyonu indirme hedeflerinin varlığını koruduğunu belirtse de 'yumuşak inişin halen mümkün' boyutta olduğunu söyledi.

Bakan Işıkhan'dan CHP'ye tepki: Bu kadar borca batmanın tek bir açıklaması olabilir, 'belediyeyi talan etmek' Bakan Işıkhan'dan CHP'ye tepki: Bu kadar borca batmanın tek bir açıklaması olabilir, 'belediyeyi talan etmek'