TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'da son iki senedir yarışan, ilkinde yedinci ikincisinde ise üçüncü olan Batuhan Karacakaya ile Acun Ilıcalı'nın arasına soğukluk girmişti. Batuhan, yarışmada adaletsizlik yaşandığını iddia etmesi üzerine Batuhan'ın ailesininde açıklaması Acun Ilıcalı'yı çılgına çevirmiş ve ilk kez bu kadar sert ifadeler kullanmıştı.

Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu? İşte hayatı

Yarışmada son model otomobil kazanan Karacakaya yarışmadan sonra  otomobil krizi yaşadı ve bu olay sosyal medyaya damga vurmuştu. Ancak gelen son iddialar herkesin ağzını açık bıraktı.

Batuhan Karacakaya-Acun Ilıcalı tartışması yargıya taşındı! Survivor All  Star bitti, kavga bitmedi!

Batuhan Karacakaya'nın yarışmadan kazandığı arabayı alamadığı iddiaları dolaşmaya başlamıştı ve  bu olaya ünlü şarkıcı Demet Akalın bile dahil olmuştu. Batuhan ise arabayı henüz almadığını açıklayan yarışmacı bu sebepten ötürü Acun Medya'yı mahkemeye vereceği söylenmişti. Ancak Batuhan Karacakaya'dan gelen paylaşımlar tüm bu iddiaları çürütmüştü. Şimdi sıkı durun. Ilıcalı ile Batuhan'ın arasındaki buzların eridiği bir gerçek ancak durum bununla da sınırlı değil...

Bilindiği üzere Survivor yarışmasının nabzını tutan Survivor Ekstra adlı programda bir ayrılık yaşanmış ve programın en sevilen yorumcusu Semih Öztürk'le yollar ayrılmıştı. Her ne kadar yeri doldurulmaya çalışılsa da tüm gözler Semih'i aramıştı. Acun Ilıcalı'nın da bu durumun farkında olduğu ve Batuhan'ı bu koltuk için düşündüğü iddia ediliyor. Bu sayede ikili arasındaki buzlar tamamen eriyecek ve Batuhan'ın da bir nebze olsun gönlü alınmış olacak. Bakalım bu iddialar gerçekleşecek mi?

Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

KAYNAK:SUPER HABER