2017'nin sonlarına doğru aşk yaşamaya başlayan dünya yıldızı Leonardo DiCaprio ve Camila Morrone çifti, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı almıştı. Yaklaşık 4 yıl süren ikilinin ilişkilerini sonlandırmasının ardından ünlü oyuncu DiCaprio'nun Ukraynalı model Maria Beregova ile aşk yaşamaya başladığı dedikoduları başlamıştı.

Bu dedikoduların üstüne dünyaca ünlü oyuncu hakkında şok bir idda ortaya atıldı. Bu kez Leonardo DiCaprio'nun model Gigi Hadid ile romantik bir ilişki içerisinde olduğu ileri sürüldü.

"Us Weekly"nin haberine göre; Dicaprio, Hadid'e 'gözünü dikti' ancak ünlü isim, aktöre aynı ilgiyi göstermedi. Son olarak şarkıcı Zayn Malik ile 6 yıllık ilişkisini sonlandıran Hadid, DiCaprio'nun ilgisine karşılık vermedi.

'Seçilemeyen Şair Muhtar' Aydın Battal, Gönül Dağı dizisine konuk oldu 'Seçilemeyen Şair Muhtar' Aydın Battal, Gönül Dağı dizisine konuk oldu

"InTouch" ise Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid'in sadece birkaç kez görüştüğünü fakat aralarında ciddi bir ilişkileri olmadığını bildirdi.