Suç örgütü lideri olması sebebiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker olayları büyüyor. Sabah saatlerinde Peker'in basın danışmanı Erk Acarer tutuklanmıştı. Bunun üzerine Sedat Peker ile ilgili paylaşımlarda bulunan Cenk Çelik, İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırıya uğradı. Çavuşbaşı Caddesi'nde saldırıya uğrayan Çelik'in durumunun ağır olduğu bildirildi.

8 İlde "Mahzen-30" operasyonu: "Odacılar" organize suç örgütü çökertildi 8 İlde "Mahzen-30" operasyonu: "Odacılar" organize suç örgütü çökertildi

Sosyal medyada "Cenk Çelik Ümraniye" olarak bilinen Çelik, Sedat Peker'in aleyhine çektiği videoları ile tanınmıştı. Paylaşımlarında silahlı fotoğraflarını da kullanan Çelik'in vurulmasından kimin sorumlu olduğu henüz bilinmese de olayın arkasında Sedat Peker'in olduğu düşünülüyor.

AA'nın haberine göre; olay yerinde inceleme yapan polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Cenk Ç, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Cenk Çelik'in öldüğü öne sürüldü.