Master Chef 2022, TV8 ekranlarında tüm hızıyla devam ediyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen Master Chef'te final turu başladı. 39. Bölüm de yine yarışmacıların çekişmeli rekabetleri ile çok heyecanlı geçti.

39. Bölümde yaşanan başka bir olay ise Ege isimli yarışmacının yaptığı şaşırtıcı hata. Ege isimli yarışmacı final turunda kendisinden istenilen yemeği tüm yarışmacılar gibi yaparken, beklenmedik bir hatada bulundu. Ege, tadım kaşığı ile yaptığı yemeği tattıktan sonra kaşığı kirlilerin yanına atmak yerine tencrenin içine koydu ve yemeği onunla karıştırdı. Bu hata jüri üyelerinin ve yarışmacı arkadaşlarının dikkatinden kaçmadı. Jürilerin asla tolerans göstermediği bu hatadan emin olmak için kamera görüntülerine tekrar bakıldı.

Salda Gölü'nde bayram yoğunluğu! Türkiye'nin Maldivler'i ziyaretçi akınına uğradı Salda Gölü'nde bayram yoğunluğu! Türkiye'nin Maldivler'i ziyaretçi akınına uğradı

"Çok ilginç birşey oldu"

Mehmet Şef, "Çok ilginç birşey oldu. Bir uyarı aldık. Galiba yarışmacılarımız da görmüş. Yan tarafa geçtik ve görüntülere baktık. İki sefer çift tadımın var" ifadeleriyle hatayı açıkladı. Yarışmacı Ege ise duygularını "Üzgünüm şef" sözleriyle dile getirdi.

Mehmet  Şef, Ege'yi yukarı aldı.