Çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle ehliyetini kaptıran sürücüler, ehliyet affının bu yıl çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Ömer Fethi Gürer canlı yayında ehliyet affı hakkında açıklmalarda bulundu.

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları için EYT yolda! 3 maddelik kanun teklifi TBMM’de Staj ve çıraklık sigortası mağdurları için EYT yolda! 3 maddelik kanun teklifi TBMM’de

Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Ömer Fethi Gürer canlı yayında yaptığı açıklamada "Ehliyet affı bir milyon insanı doğrudan ilgilendiriyor. Bu kesimlerin beklentileri de karşılanmadı. İnsanların beklediği kanun teklifleri yerine işte UEFA Kupasının yapılacak finalinde vergi muafiyeti öncelikli bir konu olarak meclise getiriliyor. Bu anlamda mecliste geniş kesimlerin beklentileri üzerinde bir çalışmanın yürütüldüğünü söylersek şuanda öyle bir çalışma yapılmıyor. Çünkü yılbaşından bu yana ikinci torba şuanda geldi. Hala düzenleme yok." ifadelerini kullandı. 

1 milyonu aşkın ehliyet affı bekleyen sürücünün merakla beklediği, ehliyet affı çıkıp çıkmayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.