İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünde verilecek olan Tarkan konseri öncesi kurulan platform çöktü. 

Yaşanılan talihsiz olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü şarkıcı, can kaybı ve yaralı olmadığını bildirdi. Büyük bir facianın eşiğinden dönülürken olay sonrası bölgeye birçok sağlık ve polis ekibi yönlendirildi. 1 kişinin ise hafif yaralandığı öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü sanatçı Tarkan, “İzmir'e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu arada ben yoldayım. İzmir'e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.

Bunun üzerine platformun çöküşü akıllara sabotaj fikrini getirdi. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili yorum yapan kullanıcılar, Tarkan'ın İzmir konserinin baltalanmak istendiğini veya bizzat Tarkan'a zarar verme teşebbüsünde bulunduğunu iddia etti.

Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı