2015'te evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç'tan iki yıl sonra anlaşmalı olarak boşanan Merve Boluğur, şimdilerde DJ sevgilisi Mert Aydın ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Sevgilisinin evlilik teklifine "Evet" yanıtını veren Boluğur, önceki gün TikTok'ta canlı yayın açtı. TikTok fenomeni ile sohbet eden Boluğur, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Merve Boluğur: Bekaret kemeri asacağım! - Magazin haberleri

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği komşunun köpeğini öldürdü! İşte ilk açıklama Fenomen Banu Parlak'ın köpeği komşunun köpeğini öldürdü! İşte ilk açıklama

"BEKARET KEMERİ ASACAĞIM!"

Evleneceği için çok mutlu olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, yayında fenomenin, "Evlendiğinde kırmızı kurdele takacak mısın?" sorusuna, "Bekaret kemeri asacağım!" cevabını verdi.

Merve Boluğur'un yanıtının ardından nişanlısı Mert Aydın, sessizliğe büründü. Aldığı cevaba şaşıran fenomen de bir süre konuşamadı. O anlar ise sosyal medyada paylaşıldı.

"ÇOK ŞAŞKINIM!"

Boluğur, sevgilisinin evlilik teklifi sonrası duygularını, "Çok şaşkınım! Bana şu an rüya gibi geliyor. İlişkinin daha çok başındayız... Bu kadar kısa sürede sağlam ilerlemek beni çok mutlu etti. Drone yaklaşınca ben anlamadım. Bir anda bir şeyler olmaya başladı. Çok mutluyum" sözleriyle dile getirmişti.

"DÜĞÜNÜMÜZ DE YAKIN ZAMANDA OLACAK"

Mert Aydın da, "Çok mutluyum. Bunu Merve ile birlikte yaşadığım için daha çok mutluyum. Mekanın alt katının sadece bize özel olmasını istedim. Bu anı sadece baş başa yaşamayı tercih ettim. Bize özel bir an oldu. Düğünümüz de en yakın zamanda olacak" diye konuşmuştu.

Düğün yerlerini henüz düşünmediklerini söyleyen çift, "Bizim için sevgi ve saygı önemli. Bu temel üzerinde yürüdükten sonra bizim için yerin pek önemi yok" ifadelelerini kullanmıştı.

"TEN UYUMU ÇOK ÖNEMLİ"

Öte yandan daha önce hakkında bilinmeyenleri de anlatan Boluğur, "Benim için ten uyumu çok önemli. Dokunduğunuz zaman, sarıldığınız zaman sevebilmeniz çok önemli" demişti.