Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu tahmin raporu yayımlandı.  Paylaşılan son raporda yurt genelinde sert ve yağışlı bir havanın etkili olacağı belirtildi. 

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Ege bölgesi genelinde sağanak yağış beklenirken, yeni haftayla beraber yağışlar Marmara bölgesinde de etkili olması bekleniyor. 

Yarın ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu v e Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. Yağışşlı havanın hafta içinde etkisini göstermesi bekleniyor. 

Meteoroloji'den bölge bölge sağanak yağış ve kar uyarısı

HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul'da cumartesi ve pazar günü mevsim normallerinin üstündeki sıcaklıklarla yazdan kalma bir hava olacak. Cumartesi sıcaklık 22 derece olurken pazar günü ise termometre 21 dereceyi gösterecek. 

HAFTA SONU SAĞANAK YAĞIŞIN ETKİSİNİ GÖSTERECEĞİ İLLER

Hafta sonu yağmur beklenen iller şöyle; İzmir, Çanakkale, Manisa, Aydın, Muğla, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli, Burdur, Isparta, Uşak ve Antalya' da yağmur etkisini gösterecek. 

Sıcaklık 12 Derece Düşüyor - Foto Galeri - Memurlar.Net

Teknelerden yolunu bulamadı! Yunus yavrusu ekiplerce kurtarıldı Teknelerden yolunu bulamadı! Yunus yavrusu ekiplerce kurtarıldı

DOĞU ANADOLU'DA KAR BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Doğu Anadolu bölgesinde 5 Kasım Cumartesi günü kar yağışının başlaması bekleniyor. 6. 7 ve 8 Kasım'da Doğu Karadeniz bölgesinde kar yağışının etkili olması tahmin ediliyor.