MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "FETÖ ile irtibatları araştırılmalı" sözlerinin ardından başlayan gerilim devam ediyor. Bahçeli'ye verdiği yanıtla MHP'nin büyük tepkisini çeken BİM CEO'su Galip Aykaç'a yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor.

Kırıkkale'nin Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, BİM'e karşı gerekirse market açabileceklerini söyledi.

Türkyılmaz şu açıklamalarda bulundu:

''Biz Sayın Devlet Bahçeli'nin emrindeyiz. Gerekli talimatlar doğrultusunda gerekli işlemlerin yapılıp vatandaşımıza uygun, ucuz ve kaliteli ürünlerin gitmesi için biz gerekli işlemleri yapıyoruz. BİM CEO'sunun ne dediği hiç umurumuzda değil. Umurumuzda olan vatandaşa ucuz, uygun, kaliteli ve zamanında ulaşabilmektir.

TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Birinci Meclis'te anma töreni düzenlendi TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Birinci Meclis'te anma töreni düzenlendi

Gerekirse ilerleyen zamanlarda Yahşihan Belediyesi olarak kooperatif usulü marketler açıp, girdisini çıktısını kontrol edip, uygun fiyatta ürünler satmak üzere gerekli işlemi yaparız. Biz pandemi döneminde bunu gerçekleştirdik. Maske dağıtımıdır, ulaşılamayan ürünlerdir, Yahşihan Belediyesi vatandaşın yanındaydı. Madem böyle bir durum var, Yahşihan Belediyesi olarak bir market açarız. Yahşihan üretim bölgesi."