Türkiye Yunanistan'ın gündeminden düşmüyor.... Bu kez de Türkiye’ye karşı yeni bir Propaganda Kampanyası başlatan Atina'ya destek ülke medyasından geldi.

İmamoğlu'ndan ilk ziyaret İnan Güney'e: Beyoğlu'nda yapacak çok işimiz var İmamoğlu'ndan ilk ziyaret İnan Güney'e: Beyoğlu'nda yapacak çok işimiz var

CNN Greece 'Miçotakis Kos'ta: Erdoğan'a mesaj ve Ankara'nın diplomatik baş ağrısı' başlıklı bir analiz haber yayınladı.

Haberde 'Atina'ya göre Ankara'nın mesnetsiz iddialarına karşı devreye alınan diplomatik karşı tedbirler, Yunan mevzilerinin temellerini güçlendiriyor gibi görünüyor' denildi. 

Miçotakis'in Kos, Pserimos ve ardından Astypalea'ya yapacağı ziyaretin esas olarak Turizm odaklı olmasının planlandığını belirten Proto Thema gazetesi Ankara - Atina hattındaki gerilim sonrası bu ziyaretin karakterinin değiştiğinin altını çizdi.

Atinadan skandal harita adımı... Yunanistan Başbakanı Miçotakis Kosa gidiyor!

Yunan Kathimerini gazetesi 'Türkiye, anlaşmazlık büyüdükçe Yunanistan ile üst düzey görüşmeleri kesti' değerlendirmesinde bulundu.

Haberde şu ifadeler yer aldı;

'Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin artık komşu Yunanistan ile üst düzey görüşmeler yapmayacağını söyledi.'

Gazete ABD Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasını da manşetten verdi. Haberde bakanlığın 'Yunanistan'ın bu adalar üzerindeki hakkı sorgulanamaz' ifadesine yer verildi.