Müfettişler görevlendirildi: O belediyelerde İstiklal Marşı ve Türk Bayrağı iddiaları gündem olmuştu Müfettişler görevlendirildi: O belediyelerde İstiklal Marşı ve Türk Bayrağı iddiaları gündem olmuştu

Midyeci Ahmet isimli restoranlarıyla tanınan Ahmet Çiçek, çalışanlarına dövize endeksli maaş ödeyeceğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde ise boşandığı eşi ile yaşadığı olaylarla gündeme oturmuştu. Bu sefer de sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kendinden bahsettirdi.

"Midyeci Ahmet'ten dövize endeksli maaş"

Midyeci Ahmet son paylaşımında çalışanlarına dövize endeksli maaş vereceğini duyurdu. "Avrupa'da yaşayan insanlardan kendilerini geri hissetmesin" açıklamasını yapan Midyeci Ahmet, İstanbul İkitelli ve Yunanistan'da bulunan fabrikalarında çalışanlara minimum 712 euro yani 13 bin TL maaş vereceğini de sözlerine ekledi.

"Bundan sonra Midyeci Ahmet'te döviz bazlı maaş"

Ahmet Çiçek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Yunanistan'daki fabrikamızda çalışan arkadaşlarımız 712 euro alıyor. İstanbul'da İkitelli fabrikamızda çalışan arkadaşlarımız da minimum 712 euro alacak. Evet yanlış duymadınız bundan sonra Midyeci Ahmet ailesinde çalışan iş arkadaşlarımız, dövize endeksli maaş alacaktır. Bizimle çalışan arkadaşlarımızın maaşları erimeyecek. Avrupa'da yaşayan insanlardan kendilerini geri kalmış hissetmeyecekler ve hak ettiklerini alacaklar. Çok mutluyum uzun zamandır yapmak istediğim bir şeydi. Hayırlı uğurlu olsun umarım benzeri değişiklikleri yapabilecek güçteki işletmelere örnek ve ilham oluruz. Her şey vatan için, sizi seviyorum. Bundan sonra Midyeci Ahmet'te döviz bazlı maaş"