Tokat’ta 11 gündür kayıp olan Arife Gökçe’nin yakınları Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkmasının ardından oklar Sinan Sardoğan isimli kişiyi işaret etti.

İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 64 yaşındaki Arife Gökçe’nin kaybı gündem oldu. Evinde tavuk pişirirken kaybolan Gökçe’yi bulmak isteyen yakınları programa katılarak Müge Anlı'dan yardım istedi. Programda, yaşlı kadının köylüsü olan Sinan adındaki bir kişinin Gökçe’ye cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. İddialar üzerine Sinan’ın yayına katılmasıyla programa telefon yağdı. Yayına bağlananlar, Sinan’ın yaşlı köylü kadınları hedef alarak cinsel içerikli mesajlar attığını anlattı. Sinan Sardoğan iddiaları yalanlarken, stüdyoda gergin anlar yaşandı.

 Programa gelen ihbarlar ise Müge Anlı ve stüdyodakileri sinirden çılgına çevirdi.

"BEYNİNİ YARARIM"

Son olarak Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ın kadınlara ve komşusuna yaptıklarını duyunca şu ifadeleri kullandı:

"Sen beni yolda gördüğün zaman bana 'merhaba' bile deme. Hiç tavsiye etmem. Ben, toplumumuzun çok önemli özelliğinden sen ve senin gibiler yüzünden vazgeçtim. Ben artık tanımadığım insanlara dönüp de selam vermiyorum. Kaba desinler hiç önemli değil. İstiyorsan de; ama beynini yararım. Ben benzemem başkasına."