Taciz iddiasıyla tutuklanmıştı: Uzman çavusun ifadesi ortaya çıktı Taciz iddiasıyla tutuklanmıştı: Uzman çavusun ifadesi ortaya çıktı

Medya Detay'ın Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Gümüşel " Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la ilgili konu hala gündemde. Gerçi gündemde olmasına gündemde ama yapılan birşet ortada yok. En son yine AK Partili vekil çıktı dedi ki; Bu konu Bakan Bey'in masasında bekliyor. Bu işi artık bekletmeyin. Ne yapacaksanız yapın. EYT'liler o kadar çok heveslendi ki bu konuda onlar da bir beklenti içine ister istemez girdiler." ifadelerini kullanarak gündemden düşmeyen EYT konusuna değindi.

"Evet emekli edeceğiz deyin veya biz sizi emekli etmiyoruz deyin"

Gümüşel "Bu insanların içinde yaşlı olanlar var. Çalışamayacak olanlar var. Primlerini doldurup ta gün bekleyenler var. Bir karar verin artık. Olacak mı, olmayacak mı? EYT konusunda insanlara net bir cevap verin. Evet emekli edeceğiz deyin veya biz sizi emekli etmiyoruz deyin. İşin içinden çıkın. İnsanları bu kadar beklentiye sokmanın bir anlamı yok. İnsanlar sizin ağzınızdan çıkan her laf üzerine bir beklentiye giriyor. Sonuçta ne oluyor? Sonuçta olan şu; hepsi bir beklentiye giriyor. Ayıptır!!" diyerek iktidara EYT konusunda tepki gösterdi.