Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümlerinde Nagihan ve Nisa arasında gerilim arttı.

Nisa Tartışma esnasında, Nagihan'ın doping kullanmaktan yakalandığını ileri sürdü. 2014 ve 2015 yıllarında katıldığı Survivor'da art arda şampiyon olan Turabi Çamkıran, ikili arasındaki gerginliğe sessiz kalamadı.

FEDERASYON DOPİNG İDDİASINI YALANLADI

 Türkiye Atletizm Federasyonu'nun açıklama geldi. Federasyon 400 metre engelli branşında 55.09'luk Türkiye rekorunu 2011'den bu yana elinde tutan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin dopingden yakalandığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı ise yarışmacıları bu şekilde suçlamalarda bulunmaması konusunda uyardı.

"NAGİHAN KİM NE DERSE DESİN SEN SURVIVOR EFSANESİSİN"

Eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, Nisa ve Nagihan tartışmasıyla ilgili yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı: "İnsanlar kendi işlediği kocaman günahları çuvala basar, Senin küçücük yanlışını duvara asar. Dert etme Nagihan. Kim ne derse desin sen bir Survivor efsanesisin. Survivor'a verdiğin emek tartışılmaz anca alkışlanır."