Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star'da mücadele hız kesmeden devam ediyor. Adaya en son veda eden isim Atakan Arslan oldu. Toplamda sekiz yarışmacının kalmasıyla birlikte takımlar dağıldı ve bireyselliğe geçildi. Dün akşamki bölümde Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı. Ilıcalı şu ifadelere yer verdi:

"Çeyrek finaldeyiz ve çeyrek final sonrası sekiz yarışmacı ilk elemeye gidecek. İlk gün birinci aday, ikinci gün ikinci aday üçüncü gün üçüncü aday çıkacak. Adayları o günün birincisi belirleyecek. Ancak performansın yarışmacılara finale doğru bir yol açmasını istemiştiniz. Öyle de olacak. Üç aday çıktıktan sonra eleme döneminin performans birincisi (3 günün) dördüncü adayı söyleyecek.

Her gün kazanan bir puan alacak, finalist başka bir puan alacak. Yarı final oynayan ikili de başka puan alacak. Puanlama şöyle olacak: "Her günün birincisi 5'er puan alacak, Finalist 3'er, yarı finalde elenenler 1'er puan alacak." "Bu puanlarla performans birincisi olacaksınız" diyen Ilıcalı, "Toplam puanınız birinciyse ve adaysanız adaylıktan kurtulacaksınız. İlk iki elemede 4 aday, 6'ya düştüğünüzde aday sayısı 3'e düşecek. Eşleşme ise zamana karşı yarışılacak ve en iyi performans yapanlar bir turu oynamadan geçecek" dedi.

NİSA'YA NAZAR DEĞDİ

Geçen sezon Survivor'da yarışarak izleyicilerin sevilen yarışmacısı haline gelen Nisa Bölükbaşı bu sezonda isminden sıkça söz ettiriyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nisa'nın birinci olup olmayacağı ise merak konusu haline geldi. Uzun süredir Survivor'da kadın yarışmacı şampiyon olmamıştı. Bu gidişatı değiştirebilecek mi?

Perşembe günü ekranlara gelen Survivor'da uzun bir süreden sonra ilk defa bireysel oyunlara çıkıldı. Sıralama şu şekilde; Adem - Nisa, Nagihan-Berkan, Batuhan-Ogeday ve Hikmet-Ayşe ile eşleşti. Mavi takımın tamamı elenirken Adem-Hikmet ile Nagihan-Batuhan ile yarı finale çıktı. Finalde de Batuhan - Adem karşılaşması oldu ve ilk bireysel dokunulmazlığı alan yarışmacı Batuhan Karacakaya oldu.

Ceyda Düvenci'nin yeni aşkından doğum gününde olay sözler! Ceyda Düvenci'nin yeni aşkından doğum gününde olay sözler!

Adem ile yarışan Nisa mücadele esnasında 'Serhad abi, omzum çıktı' diyerek yarışmaya devam etti. Ardından doktor tarafından muayene edildi.