TV8'in uzun soluklu yarışma programlarından biri olan Survivor, 12 yıl sonra kadın şampiyon çıkarttı. 

Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

Nisa Bölükbaşı sokaklarda kupasıyla geziyor! - Magazin Haberleri

Nisa Bölükbaşı'nın Survivor All Star'da kadın şampiyon olarak hem ne kadar sevildiği hem de gücünü herkese kanıtlamış oldu. 

Nisa Bölükbaşı'nı silen Adem Kılıçcı sessizliğini bozdu!

Yarışmayı kazandıktan sonra birçok önemli firmalardan iş teklifi alan Nisa Bölükbaşı son olarak geçen sene Aleyna Tilki'nin yer aldığı Dimes reklamının bu seneki yüzü seçildi. 

Hem saçları hem de kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çeken Nisa Bölükbaşı, reklam görüntülerinden ilk kareleri paylaştı. Bölükbaşı'nın resimler saniyeler içerisinde binlerce sosyal medya kullanıcı tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

Son olarak Nisa Bölükbaşı sosyal medya hesabı Instagram üzerinden attığı story ile gündeme bomba gibi düştü. Çoğu takipçisi Bölükbaşı hakkında olumlu değerlendirme yaptı. Resim konusundaki yeteneği herkes tarafından bilinen Nisa Bölükbaşı'nın çizdiği resim de başarılı bulundu. Kısa süre içinde binlerce takipçisi çizdiği resmin altına yorum yaptı.