Survivor All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ve iletişim ödülü için iki takım kıyasıya mücadele etti. Oyun esnasında yere düşen Nisa'nın yardımına Ogeday ve Barış koştu. 

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine yeni oyuncu! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine yeni oyuncu!

Parkurda Nisa ve Sema karşılaşmasında Nisa'nın düşmesi yarışmacıları ayaklandırdı. Varilden geçeceği esnada yere düşen Nsa, dizini tutarak çığlık çılığa bağırmaya başladı. Nisa'nın yardımına ilk koşan isimler arasında Barış'ın olması kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz hafta Nisa'nın Barış için "kadınlara şiddet uyguluyor" iddiası ile herkesi şoke etmişti. Nisa ve Barış tartışması sürerken sakatlık yaşayan Nisa'nın yardımına Barış'ın koşması kafalarda soru işareti oluşmasına neden oldu. 

Dizinden sakatlanan Nisa Bölükbaşı'na ilk müdahaleyi oyun yerinde yapan Doktor Serhad Ömercikoğlu, "Patellası çıkmış olabilir bakmam lazım" dedi. Sedye ile oyun alanından çıkarılan Nisa'nın ciddi bir durumu olmadığını söyleyen Ömercikoğlu, tekrar muayene edeceğini belirtti.

NİSA SAKATLANDI, BARIŞ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Survivorda ikinci eleme adayı belli oldu Nisanın sakatlığına Barışın gözyaşları damga vurdu

Nisa'nın yere düşmesi nedeniyle gözyaşları içerisine giren Barış, dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan sağlık durumu ve yarışmadaki akıbeti hakkında Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmedi.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivorda ikinci eleme adayı belli oldu Nisanın sakatlığına Barışın gözyaşları damga vurdu

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı, ada konseyinde bir araya geldi. Konseyde yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı ve bu sonuçla Evrim Survivor'da bir kez daha eleme adayı olarak yokluk adasına giden yarışmacı oldu.

"KIZGIN DEĞİLİM"

Survivorda ikinci eleme adayı belli oldu Nisanın sakatlığına Barışın gözyaşları damga vurdu

Potaya giren Evrim Keklik, "Takım arkadaşlarıma kızgın ve kırgın değilim. Bunu en içten duygularımla söylüyorum. İletişim ödülünde çocuğu olanlar için ben bugün yarıştım. Best Of'a çıktım ve sayımı aldığım için kendi adıma çok gururluyum. Yokluğa gideceğim, yarın oyun oynayacaklar oyunu kazanacaklar ve karşıdan bir rakibi bekliyorum. Onlardan da bu kadar eminim" sözleri ile dikkat çekti.