Survivor All Star Gönüllüler takımında yarışan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı arasında sular durulmuyor.

Survivor 2020'de yarışan ve yarışma sonrası ilişkilerinin başladığı ikili 6 ay sonra yollarını ayırmıştı. Ardından Survivor All Star'da yarışan Nisa ve Barış gerilimi gitgide tırmandı. Nisa verdiği röportajlarda, Barış'ı ima ederek beraber oldukları dönemde hayatının en kötü yılını geçirdiği söyledi ve Barış'ın kendisine el kaldırdığını iddia etti. 

Survivor Nisadan eski sevgilisi Barışa şoke eden suçlama: Bana el kaldırdı

Nisa'nın iddialarını ada konseyine taşıyan Barış, "Nisa benimle ilgili yerli yersiz kadınları döven adam takımdaki kızları teselli ediyor ve şov yapıyor ifadesi kullanmış... Kendi takım arkadaşlarımı teselli etmem onun için neden sorun oldu onu merak ediyorum. Benim ondan beklentim benimle ilgili hiçbir şeyi görmesin. Beni kadın düşmanı gibi göstermekten vazgeçsin." diyerek Nisa'nın açıklama yapmasını istedi.

Eski sevgilisinin sorusu karşısında Nisa, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Bilen biliyor. Kendisi de biliyor. O an orada içimden gülmek geldi çünkü öyle hissettim. Ne yaşadığımızı bir biz bir Allah bilir. O yüzden şuan açıklamak istemiyorum. O an içimden söylemem gerektiyse sebebi vardır da söylüyorumdur. Yoksa ben de görmezden geliyorum. Merak etmesin." ifadelerini kullandı.

NİSA'DAN ŞOK SÖZLER: BANA EL KALDIRDI, ESKİ SEVGİLİSİNİ DÖVDÜ

Nisa'nın sözlerinden sonra "Resmen karalıyor. Öyle bir algı yapıyor ki Nisa onu dövmüşüm gibi. Nisa zaten 24 saatin 16 saati ağlıyordu geri kalanlarında da uyuyordu. Şov yapmak istesem başka bir şey yapardım." diyerek kendisini savunan Barış, Nisa'nın kendisinden özür dilemesi gerektiğini ifade etti.

İki yarışmacı arasında eski defterler yeniden açılırken, araya giren Acun Ilıcalı ise Nisa'ya Barış'ın kendisini dövüp dövmediğini sordu. Bu soru karşısında net cevap veren Nisa, 'El kaldırmışlığı oldu. Kapıyı kapatıp gitmişliği oldu." sözleri ile şoke etti. Öte yandan Nisa'nın Evrim'e "Eski kız arkadaşını sokak ortasında dövdü" dediği de ekranlara yansıdı.

Bu sözler karşısında Barış ise "Kadınları dövdü deyip, el kaldırdı oluyor." ifadelerini kullandı. 

Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu kaç yaşında ve hangi yarışmaya  katılmıştır?

Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi

Hakan hatipoğlu’nun sözleri şu şekilde "Barış eğer Nisaye el kaldırmadıysa, barışın o konseyde ayağa kalkıp 'Acun abi ne diyor bu? Ne saçmalıyor? Ben yokum, gidiyorum kusura bakmayın' deyip artık yokluk adasına mı yoksa İstanbul’a mı gitmesi gerekiyorsa oraya gitmesi gerekiyordu. Nisa hep böyle oyun alanında bir şeyler söylüyor. Bunun konseye taşınmayacağını düşünüyor. Barış, bunla alakalı bir laf edince Nisa her seferinde susuyor. Bu sefer susmadı, konuştu ama olay başka yere geldi.

Diğer yandan Barış Murat Yağcı'nın annesinden bir paylaşım geldi.