Survivor All Star 2022'de Ayşe, Batuhan, Adem ve Nisa dörtlüsünün finale kaldı. Ardından Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasıyla bitti. Ancak yankıları devam ediyor...

Ogeda- Nisa ilişkisi sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ardından Nisa'nın yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu'nun sevgilisi Mert Öcal'ın Sude ile yakınlaşmasına tepki göstermiş ve Sude'yi 'ikinci kadın' olmakla suçlamıştı.

İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

Daha Survivor'ın en başında Nisa, yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu'nun sevgilisi Mert Öcal'ın Sude ile yakınlaşmasına tepki göstermiş ve Sude'yi 'ikinci kadın' olmakla suçlamıştı.

Nisa'nın tepkisine karşı Sude, Mert ve Nisa arasında büyük bir gerilim başlamıştı. Ardından bu kavgaya Nisa'nın sevgilisi Ogeday da dahil olmuştu.

Bu dayatmalar bir işe işe yaramadı, Mert ve Sude ilişkilerine yarışmadan sonra da tam gaz devam ediyorlar.

Ve dediği gibi baskılar bir işe yaramadı, Mert ve Sude ilişkilerine yarışmadan sonra da tam gaz devam ediyorlar.

Ogeday Girişken ise geçtiğimiz günlerde Hakan Gence'yle yaptığı röportajda yeni itiraflarda bulundu.

Bu yasak aşk üçgenini ortaya çıkartan Ogeday Girişken ise geçtiğimiz günlerde Hakan Gence'yle yaptığı röportajda yeni itiraflarda bulundu.

Ogeday, 'Şimdi aklıma geliyor da hayal kırıklığı yaşadım ya. Üzüldüm cidden. Aslında yardımcı olmak istemiştim' dedi.

'Bazen 'Keşke söylemeseydim' diyorum. Sadece bildiğim ve gördüğüm şeyleri söylemek istemiştim. Onun açısından düşündüm ve üzülmesini istemedim' diyerek devam etti.

Olayın perde arkasını bilmeden konuştuğunu söyleyen Ogeday 'Artık yapacak bir şey yok, olan oldu' diye ekledi.

Bakalım Ogeday'ın bu sözlerinin ardından hem sevgilisi olan hem de Mert'in Sude ile aldattığı iddia edilen Makbule'nin yakın arkadaşı Nisa ne diyecek?