Yarışma esnasında Evrim, Nisa ve Ogeday'ın aşk yaşadıklarını ağzından kaçırmasından sonra dikkatleri üzerine çeken ikili, Survivor All Star'ın sonuna kadar ilişkileriyle ilgili sessizliğini korumayı tercih etti. 

Sezonu 8.olarak tamamlayan Ogeday Girişgen şimdilerde yeni bir dizi projesi için ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Ogeday'ın Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşk konuşulmaya devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

Şimdilerde yeni bir dizi projesi için kamera karşısına geçen Ogeday'ın Nisa Bölükbaşı ile aşka yelken açıkları gün yüzüne çıkmıştı.

Katıldığı bir YouTube programında konuşan Girişken, Nisa Bölükbaşı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ogeday Girişken, "Kimileri 'İlişkine sahip çıkmadın' ve 'Kendini çok göstermedin' diyor. Yarışma öncesi böyle bir şeye girişmeseydik daha doğru olurdu. O da bunu söylüyor ama duygusal olarak kendimize belli bir noktada hâkim olamadık" ifadelerini kullandı.

Ogeday Girişken,

Girişken, "Adada beni en çok açlık ve özlem zorladı… Bunlar çok zordu. Bir fiziksel, bir de duygusal düşüşler yaşıyoruz" dedi.