Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamlar sürücülerin indirim haberlerini araştırmasına neden oldu. Son dakika haberine göre akaryakıt ve otogaza indirim değerlendirmesi yapıldı. Akaryakıtta günün o önemli müjdesi verildi. İndirimin Petrol Ofislerinde geçerli olacağı belirtilerek Yapı Kredi kartlarıyla yapılacak akaryakıt alımlarında 250 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde para hediye edileceği bildirildi. Kazanılan bu para puanlarla beraber toplam tutardan indirim yaptırılacak. Buna göre World üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından Yapı Kredi kredi kartı ile farklı günlerde 4 adet 250 TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 70 TL’ye varan Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan Hediye edileceği bildirildi.

İSO Başkanı Bahçıvan: Erken emekliliği beklenti haline getiren bir toplumla gelişmiş ülke olamayız İSO Başkanı Bahçıvan: Erken emekliliği beklenti haline getiren bir toplumla gelişmiş ülke olamayız

AKARYAKIT VE OTOGAZA İNDİRİM 

Kampanyaya katılmak isteyenler için son tarihin 15 Şubat 2023 olduğu belirtildi. Kampanya hakkında yapılan duyuruda 1 Ocak – 15 Şubat 2023 tarihleri arasında, ilk alışverişten önce kampanyaya katılmak üzere SMS gönderen ve kampanyaya katılan World Üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 250 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan, Yapı Kredi Bireysel kartı, Yapı Kredi Banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahibi müşteriler, 20 Şubat 2023 tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 50 TL Petrol Ofisi Puan kazanacağı belirtildi. Word mobile uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, 50 TL’ye ek 10 TL, toplamda 60 TL Petrol Ofisi Puan kazanacaktır. 4 işlemden en az birinin POS’ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda 60 TL’ye ek 10 TL, toplam 70 TL Petrol Ofisi Puan hediye edileceği de aktarıldı.