Göreve geldiği günden bu yana işçilerin yanında olan Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert işçilerin alın teri kurumadan emeğinin karşılığı vermeye devam ediyor. Günden güne özveriyle büyüyen Öz Sağlık İş Sendikası, işçilerine daha iyi olanak sağlamak adına şubelerini artırıyor. 

Dün Öz Sağlık İş Sendikasının şube açılış töreni gerçekleşti. Açılış törenine MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Engin Arapoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdür Yardımcıları Halis Kuralay ve Mustafa Kök, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Murat Kaytaran, 2 No’lu Şube Başkanımız Erdem Dinç, 3 No’lu Şube Başkanımız Ergin Erbaşaran, 4 No’lu Şube Başkanımız Temel Yazıcı , Öz Petrol İş Genel Başkanı Kudret Örgel, Genel Başkan Yardımcısı Uğur Evkuran, Enerji İş Genel Başkan Yardımcısı Salih Erbaş, Hizmet İş Sendikası 5 No’lu Şube Başkanı Mustafa Şişman , 10 No’lu Şube Başkanı Ahmet Şimşek, 12 No’lu Şube Başkanı Ramazan Aygün ile şube yönetimleri ve çok sayıda iş yeri temsilcisi katıldı.

İstanbul 1 ve 3 No’lu şubele açılışına katılan Genel Başkan Sert, üyelerinin rahatlıkla gidip gelebileceği mekanlar oluşturmak için çabaladıklarını belirterek, şube başkanlık binasının hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Kartal Belediyesi’nde yarım maaş krizi! Kartal Belediyesi’nde yarım maaş krizi!