Bir döneme damga vuran efsane dizi Behzat Ç. dizi yeni bölümleriyle Blue Tv'de izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güçlü bir hikayesi ve aksiyon dolu sahneleri ile dizide son dönemin popüler isimlerinden olan Özge Yağız'da yer alıyor. 

Survivor İtalya'da süpriz isim! “Bir Zamanlar Çukurova”da oynamıştı Survivor İtalya'da süpriz isim! “Bir Zamanlar Çukurova”da oynamıştı

Çekimleri Ankara'da süren dizinin yeni sezonu, 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' ismiyle yayınlanacak. Yapımın başrolünde yer alan Özge Yağız, çekimlerin Ankara'da devam ettiğini söyledi.

Başarılı oyuncu Yağız, "Behzat Ç'yi çekiyoruz biz. Erdal abi ile beraber. Sağ olsun çok yardımcı oluyor. Çok keyifli sahneler çektik. Ben de izlemek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Özge Yağız, " Genelde hep canlandırdığım karakterlere nazaran çok zıt bir karakter. Pri pak bir karakteri canlandırmıyorum, o yüzden çok heyecanlıyım" dedi.

"Beklenenin aksine çok zıt bir karakterdeyim" diye konuşan Özge Yağız, Behzat Ç dizisi ile hayranlarını şok edecek gibi gözüküyor.