Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, Halk TV ekranlarında konuştu. Yıllardır çözüme kavuşması beklenen birçok sorunu çözecekleri vaadini veren Özgür Özel, iddialı konuştu.

Özel, CHP'nin iktidara gelmesiyle çözülecek sorunlardan ve vaatlerinden de bahsetti.  Özel, "İktidara gelirsek staj mağduriyetini de çıraklık okulu mağduriyetini de çözeceğiz. EYT'yi ayrımsız çözeceğiz." dedi.

Sosyal Konut Preojesi

Özel ayrıca Sosyal Konut Projesi'ne de değindi. 1 Ekim tarihinde sosyal konut projesiyle ilgili bir kanun teklifi sunacaklarını belirten Özel, "eve geçmeden taksitler başlamasın peşinat olmasın,  6 ayda bir zam gelmesin, düşük bir faiz oranı gelsin" gibi tekliflerden bahsetti.

Deprem korkusuyla sokağa döküldüler! Geceyi dışarıda geçirecekler Deprem korkusuyla sokağa döküldüler! Geceyi dışarıda geçirecekler

Cumhurbaşkanı Adayı

Cumhur İttifakı'nın adayı belli olurken Millet İttifakı'nın adayı hala merak konusuyken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Cumhurbaşkanı adayı konusunda konuştu. Özel, Halk TV canlı yayınında Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istediklerini ancak "Kesin adayları" olmadığını belirtti. Bu sözler, Kılıçdaroğlu'nun aday olmayacağının sinyalleri olarak algılandı.