üÇ Kız Kardeş dizisinin başrolünde İclal Aydın ve Reha Özcan başta olmak üzere Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu yer alıyor. Oyunculukları ve başarılı performansları ile dizide göz doldururken, Üç Kız Kardeş’in dram ve entrika yüklü hikayesi de izleyiciler tarafından heyecanla takip edilmeye devam ediyor.

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu'ndan 1 Mayıs açıklaması: Taksim konusunda kararlıyız DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu'ndan 1 Mayıs açıklaması: Taksim konusunda kararlıyız

Dizide Berker Güven ve Özgü Kaya’nın hayat verdikleri Türkan ve Somer karakteri sosyal medyada çok konuşuluyor.ve kendi istekleri dışında evlendirildikten sonra aşık olan Türkan ve Somer’in hikayesi ise Üç Kız Kardeş’in en çok merak edilen ve sosyal medyada da en çok konuşulan konularının başında gelmekte.

Üç Kız Kardeş dizisinin 2. sezon ilk bölümünün tretmanını okuduğunu belirten Reha Özcan, izleyenleri şaşırtacak gelişmelerin olduğunu belirtiyor. Ünlü Oyuncu, “Bomba gibi başlayacağım sezona. Dizinin ilk tretmanlarını okudum, çok güzel sürprizlerle dolu başlayacak” sözleriyle ilk tüyoyu verirken izleyiciyi de meraklandırdı.