Umur Turagay'ın yönettiği, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Netflix'in yeni yerli yapımı "Şahmaran" dizisinin ilk tanıtım videosu yayınladı. 

Şahmaran Dizisi Konusu Nedir?

Yayınlanan tanıtım videosunun ardından dizi sosyal medyada gündem oldu. Başarılı tanıtımıyla seyircileri etkileyen Şahmaran dizisinin konusu ve Şahmaran dizisi oyuncuları merak konusu oldu.

Netflix'in yeni Türk dizisi Şahmaran, Pınar Bulut tarafından kaleme alındı. Umur Turagay'ın yönetmenlik yapacağı dizinin yapımcıları ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar olarak açıklandı.

Şahmaran dizisi konusu nedir? Şahmaran dizisi oyuncuları kimlerdir? Şahmaran ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Survivor İtalya'da süpriz isim! “Bir Zamanlar Çukurova”da oynamıştı Survivor İtalya'da süpriz isim! “Bir Zamanlar Çukurova”da oynamıştı

Şahmaran Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Şahmaran Dizisi Konusu Nedir?

Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran'ın yollarının kesişmesi ile her şey değişecektir.

Şahmaran Ne Zaman Yayınlanacak?

Şahmaran Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Tanıtım videosuyla büyük yankı uyandıran Şahmaran dizisin kadrosunda; Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Mehir Günşiray, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Ece Ertez, Baran Soysal, Almina Günaydın gibi başarılı oyuncular bulunmakta.

Şahmaran Ne Zaman Yayınlanacak?

Tanıtım videosuyla büyük ilgi çeken Şahmaran dizisi 20 Ocak'ta Netflix'te yayında olacak.

Şahmaran dizisi ilk tanıtım