Gülşen Çolakoğlu'nun, 30 Nisan 2022'de Ataşehir'de bir konser sırasındaki, "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor." ifadeleri gündeme bomba gibi düştü.

Türkiye'de günlerdir Gülşen konuşuluyor. "İmam hatiplilerden sapık çıkar" açıklamasıyla imam hatip camiasında dikkatleri üzerine çeken Gülşen'e tutuklanma kararı verildi. 

29 Ağustos günü "Dosya kapsamındaki tüm delillerin toplanmış, şüphelinin kaçma ve delilleri karartma şüphesinin bulunmayışı, bakmakla mükellef olduğu yaşı küçük çocuğu bulunması" gerekçeleriyle Gülşen Çolakoğlu'nun tahliyesine ve konutu terk etmemek şartıyla adli kontrol altına alınmasına karar verdi.

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu'nun avukatı Emek Emre, İstanbul Adalet Sarayı'na Gülşen'in ev hapsi kararının kaldırılmasına yönelik dilekçe sundu.

Ticaret Bakanlığı duyurdu: İsrail'e ihracat kısıtlaması genişletildi Ticaret Bakanlığı duyurdu: İsrail'e ihracat kısıtlaması genişletildi

1 yıldan 3 yıla kadar hapsi isteniyor

Öte yandan Şarkıcı Gülşen hakkında halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ve aşağılama suçundan 702 kişinin müşteki olarak yer aldığı bir iddianame hazırlandı.

İddianame, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.