İş arayanlar dikkat! TÜBİTAK 11 personel alacak İş arayanlar dikkat! TÜBİTAK 11 personel alacak

Kamu iş ilanı kapsamında resmi gazete üzerinden yayınlanan iş ilanları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi de var. SDÜ, 4/B sözleşmeli memur alımı yapılacağını duyurdu. 

SDÜ Memur Alımı İş İlanı Başvuru Şartları

Adayların üniversitelerin yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinin herhangi birinden en az lisans mezunu olması gerekmektedir.

C bendinde yer alan adayların ise üniversitelerin mühendislik bölümlerinden, fen edebiyat bölümlerinden, eğitim bilimleri fakültelerinden bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümlerinden herhangi birinden mezun olması gerekmektedir. Mezuniyet şartında ise en az lisans mezunu olması aranmaktadır.

Üniversite Personel Alımı Başvurusu

Adaylar başvuruda gerekli olan belgelerin şahsen veya posta yoluyla Süleyman Demirel üniversitesi Personel daire Başkanlığı bünyesine bu ilan yayınlandıktan 15 gün sonra yani 14 Eylül 2022 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde iletilmiş olması gerekmektedir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Sınava başvuru yapacak adaylar için başvuruda gerekli olan belgeler ise diploma ve mezuniyet belgesi, yabancı okul mezunları için de denklik belgesi, tecrübe sahibi olanlar için tecrübeyi gösteren belge, iki programın dilini bildiğini gösteren belge, KPSS sınav sonuç belgesi belgeleri gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.