İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler sırasında Akşener, ilginç bir olayla karşılaştı.

Bakan Yerlikaya’dan seçim güvenliği açıklaması: Çalışmalarımızı sürdürüyoruz Bakan Yerlikaya’dan seçim güvenliği açıklaması: Çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Akşener'in ziyaretleri esnasında bir kadın, genel başkanın yolunu keserek ağlamaya başladı. Akşener’in yolunu kesen kadın, önce “Başkanım” dedi, sonra ise gözyaşlarına boğuldu.

Ağlayan kadın, “Size yalvarıyorum, gerekirse ayaklarınıza kapanayım. 6’lı masadan kazanacak cumhurbaşkanını çıkarın.” dedi. Kadın, halkın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş’ı, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istediğini anlattı.

Akşener’e sarılarak ağlayan kadın, “Başbakanımız sizsiniz, biz halk olarak Cumhurbaşkanlığı için Mansur Yavaş’ı istiyoruz. Kazanmayacak insanı sakın kabul etmeyin, sakın bizi bir daha bu kuyunun içerisine atmayın. Umudumuz sizsiniz, size yalvarıyorum. Ben size çok güveniyorum, ipler sizin elinizde.” dedi.

Bunun üzerine olayın tiyarto olduğuna dair iddialar öne sürüldü. Daha önce de CHP'nin para ile vatandaşı konuşturduğu ortaya çıkmıştı.