Geçtiğimiz hafta Survivor All Star'a veda eden Seda Ocak, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

Survivor All Star yarışmasında adını bir kez daha duyuran Seda Ocak'ın sevenin olduğu kadar sevmeyeni de var. Ocak, öyle bir açıklamada bulundu ki, o sözler  bomba etkisi yarattı. 

Survivor yarışmasından elendiğini duyan ikizi Seda Ocak, gözyaşlarına boğulmuştu. Ocak, Acun Ilıcalı'ya " Tek hayalim yarışmaktı onu da sizin sayenizde aldım. Ben erkeklerle yarışmak istiyordum, hayallerim vardı. Sema'yı burada bırakacak olması çok üzücü. Yolum bu kadarmış yapacak bir şey yok. " açıklamasında bulunmuştu. Şimdi ise sessizliğini bozdu. İşte o açıklamalar...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur? Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?

Survivor'da geçen hafta elenen Seda'nın yapmış olduğu paylaşımda;  "Ben hedefime ulaştım. Diller ne derse desin kimseyi kırmadan, iftira atmadan, yalan söylemeden, oynamadan, arkasından konuşmadan, açığını ayıbını ortaya koymadan, bana en uzak gördüklerini için bile yapabileceğim her şeyi yaparak, yine insanları olduğu gibi kabul ederek yaşadığım olayı ve bütün hırsı her gün o parkurda bıraktım. Şimdi kalan arkadaşlarımın hepsine başarılar dilerim." sözlerini dile getirmesi üzerine; Evrim , Nisa ve Adem'e gönderme olarak algılandı.