Emanet dizisiyle büyük bir çıkış yaptığı kariyerine Kızılcık Şerbeti dizisiyle devam eden genç oyuncu Sıla Türkoğlu, yaptığı paylaşımlarıyla sosyal medyada çok konuşuluyor.

Güzel oyuncunun Doğukan Güngör ile partner olduğu dizinin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler de yer alıyor.

Başarılı projelerle sürekli göz önünde olan Sıla Türkoğlu, dün akşam Twitter'da 84,3 B tweet sayısı ile gündem oldu.

Sosyal medyada hayranlarının müthiş desteği ile sürekli gündemde kalan, en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde uzun süredir ilk 10 içinde bulunan Sıla Türkoğlu, son 2 yıla adeta damgasını vurdu.

Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi

Güzelliği ve başarısıyla gündemden düşmeyen Sıla Türkoğlu'nun hayranları sosyal medya hesaplarından oyuncuyu gündemde tutmaya çalışıyor.