Emanet dizisiyle büyük bir çıkış yaptığı kariyerine Kızılcık Şerbeti dizisiyle devam eden genç oyuncu Sıla Türkoğlu, yaptığı paylaşımlarıyla sosyal medyada çok konuşuluyor.

Sıla Türkoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Emanet dizisinin Seher'i Sıla  Türkoğlu hakkında bilgiler - Magazin Hayat

İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Merakla beklenen o oyuncu kim? İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Merakla beklenen o oyuncu kim?

Güzel oyuncunun Doğukan Güngör ile partner olduğu dizinin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler de yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti' ilgiyle izlendi

Başarılı projelerle sürekli göz önünde olan Sıla Türkoğlu, sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular listesinin başında geliyor.

Adba.tv tarafından haftalık olarak yapılan ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ tablosunda 29 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında gelen ileti sayılarına göre ilk 10’a giren isimler aşağıda. Kızılcık Şerbeti dizisiyle oyunculuk kariyerine devam eden Sıla Türkoğlu bu listedeki yerini uzun süredir kimselere kaptırmıyor.

Resim

Sosyal medyada hayranlarının müthiş desteği ile sürekli gündemde kalan, en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde uzun süredir ilk 10 içinde bulunan Sıla Türkoğlu, son 2 yıla adeta damgasını vurdu.