Oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

 SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizilerinden 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Doğa' karakterine hayat veriyorsun, biraz kendinden bahseder misin? Yolculuğun oyunculuğa nasıl evrildi?

18 Nisan 1999 doğumluyum. İzmir’de doğdum, büyüdüm. Doğup, büyüdüğüm şehrin artılarını taşıdığımı düşünüyorum. Hareketli, pozitif ve enerjik biriyim diyebilirim. Yaşam yolumda cesaretimi yitirmeden heyecanla ilerlerim. İlerlerken de kendimi eylemlerimle kanıtlamak isterim. Çocukluğumdan beri sanatın hep bir dalıyla ilgilenmeye çalıştım. Bana göre olanın oyunculuk olduğunu lisede fark edince bütün odağımı oyunculuğa çevirdim. Liseden mezun olduktan sonra oyunculuk için şans kapımı çalınca bir cesaret İstanbul’a taşındım. İlk zamanlar çok zordu, hiç kolay olmadı ama pes etmedim. Şimdi hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri diyorum.

* ‘Kızılcık Şerbeti’, hangi özellikleriyle senin kriterlerine uydu?

'Kızılcık Şerbeti'nde yaşanmışlık var. Hep derler ya; bir derdimiz var. Ortak dertlerimize değinen bir hikayenin parçası olmak hoşuma gitti.

Sence 'Kızılcık Şerbeti'ni diğer dizilerden ayıran özellikleri neler?

Gerçekliği, samimiyeti, bizden oluşu bence en ayıran özellikleri...

 Peki gerçekte sen 'Doğa'nın yerinde olsaydın ne yapardın?

Biz 'Doğa'yla aslında benziyoruz ama anneler her şeyin doğrusunu bilir mantığını da es geçemeyeceğim için belki ben böyle bir karar alamayabilirdim ama aşk insanı da olduğumu düşünüyorum. Bu soruya verebileceğim galiba net bir cevabım henüz oluşmadı. (Gülüyor)

Megastardan sevenlerini heyecanlandıracak paylaşım Megastardan sevenlerini heyecanlandıracak paylaşım

Doğa' annesi 'Kıvılcım'a rağmen radikal kararlar alıp kalbinin sesini dinleyen bir karakter... Sen aşkı nasıl tanımlarsın? Senin için aşk neyi ifade ediyor?

Ben de kalbinin sesini dinleyenlerdenim. İnsanı kendine karşı bile ayaklandıran bir duygu. Duygularımızın mantığımıza isyan etmesi durumu diyebilirim.

Mesleğin açısından performansını nasıl değerlendirirsin?

Bitmeyen bir yolculuğun en başındayım. Her karakterde yeni bir şey deneyimleyip, öğrenip yoluma devam ediyorum. Farkındalığım ve azmim sayesinde güzel şeyler başarabileceğime inanıyorum.