Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti isimli dizinin her yeni bölümü milyonlarca izleyici tarafından merakla bekleniyor. Dizide Doğa rolünü oynayan Sıla Türkoğlu, sosyal medya üzerinden merakla takip edilen bir isim. Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanmaya başlamasından kısa bir süre sonra, en popüler kadın oyuncular sıralamasında ilk sıraya çıkmaya başladı.Sosyal medya üzerinden kendisi hakkında binlerce paylaşım yapılan ve gündemden düşmeyen Sıla Türkoğlu, her hafta en popüler kadın oyuncular arasında ilk sırada yer almayı başarıyor.Ekranın sevilen dizilerinin başarılı kadın oyuncuları, yer aldıkları yapımlarla ön plana çıkıyorlar. Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ile şu sıralar çok konuşulan oyuncu, Doğa karakteri ile sosyal medyanın gündeminde.

NOW'dan final haberi! 'Korkma Ben Yanındayım' dizisi ekranlara veda edecek NOW'dan final haberi! 'Korkma Ben Yanındayım' dizisi ekranlara veda edecek

Sıla Türkoğlu'ndan 2022'ye Veda!

Sıla Türkoğlu acı tatlı geçen 2022 yılına veda etti. Güzelliği ve başarısıyla herkesi etkisine alan Sıla Türkoğlu, 2022 yılına instagram hesapından paylaştığı video ile veda etti.