'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu 'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu

Emanet dizisiyle büyük bir çıkış yapan güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, ekranlara Kızılcık Şerbeti dizisiyle geri dönüyor.

Güzel oyuncunun Doğukan Güngör ile partner olacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler de yer alıyor.

Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı, Ketche’nin yöneteceği dizi birbirinden çok farklı olan iki ailenin çocukları olan Doğa (Sıla Türkoğlu) ile Fatih’in (Doğukan Güngör) aşkını anlatan Kızılcık Şerbeti dizisi geçtiğimiz günlerde sete çıkmıştı. Partneriyle sık sık paylaşım yapan Türkoğlu, her paylaşımının ardından sosyal medyada gündem olmayı başarıyor.

Sosyal medyada hayranlarının müthiş desteği ile sürekli gündemde kalan, en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde uzun süredir ilk 10 içinde bulunan Sıla Türkoğlu, son 2 yıla adeta damgasını vurdu.

Kızılcık Şerbeti 28 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.