Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti isimli dizinin her yeni bölümü milyonlarca izleyici tarafından merakla bekleniyor. Dizide Doğa rolünü oynayan Sıla Türkoğlu, sosyal medya üzerinden merakla takip edilen bir isim. Güzel oyuncu Sıla Türkoğlu ve rol partneri Doğukan Güngör yılbaşı tatili dönüşü kaza geçirdi.Oyuncuları arasında Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde başrolleri Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün sette başlayan arkadaşlıkları geçtiğimiz yılın son günlerinde aşka dönüştü.

KAZA GEÇİRDİLER

Birsen Altuntaş’ın haberine göre beğenilen çift yılbaşını Çeşme’de karşıladı. Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör yılbaşı tatili dönüşü kaza geçirdi. İstanbul’a dönmek için yola çıkan çift, geçirdikleri trafik kazasında büyük bir tehlike atlattı. Sevilen isimler kazayı yara almadan atlatırken, Doğukan Güngör’ün kullandığı araç büyük hasar gördü.

Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden aldatma! Umut, Nursema'ya kabusu yaşatacak Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden aldatma! Umut, Nursema'ya kabusu yaşatacak