Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı, Ketche’nin yöneteceği dizi birbirinden çok farklı olan iki ailenin çocukları olan Doğa (Sıla Türkoğlu) ile Fatih’in (Doğukan Güngör) aşkını anlatan Kızılcık Şerbeti dizisi sete çıktı.

Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu, partneri Doğukan Güngör ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımın ardından Sıla Türkoğlu etiketi sosyal medyada gündem oldu.

Afiş yakında yayında

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım (Evrim Alasya) Doğa’nın annesini, Abdullah (Settar Tanrıöğen) Fatih’in babasını, Pembe ise (Sibel Taşçıoğlu)  Fatih’in annesini canlandırıyor. Hikayenin başrol karakterinden Barış Kılıç (Ömer) senaryoda Fatih’in amcasına hayat verecek. Dizide usta oyuncu Füsun Demirel de Doğa’nın annesi Sönmez’i oynayacak. Her şey Fatih ile Doğa’nın sevgili olmasıyla başlıyor. Afiş çekimi geçen perşembe yapılan dizi İstanbul’da çekilecek.