Güney Afrika’da yaşayan 69 yaşındaki bir kadının 9 yaşındaki bir çocukla evlenmesi büyük tepki çekti. 100 kişinin katılımıyla gerçekleşen düğün törenine tepkiler çığ gibi büyürken kadının daha öncesinde 67 yaşındaki bir adamla evli olduğu ancak 9 yaşındaki çocukla birlikte olabilmek için adamdan boşandığı ifade edildi. Yerel basında yer alan haberlere göre ikilinin aileleri duruma şaşırırken evliliklerine izin verdikleri belirtildi.

ESKİ EŞİ DE DÜĞÜNE KATILDI

69 yaşındaki kadının 30 yıllık kocası çiftin 5 çocuğuyla birlikte düğün törenine katıldı. Çocuklarının ve kendisinin mutlu olduğunu ve eski karısının yeni evliliğinde bir sorun görmediğini ifade eden adam, “Çocuklarım ve ben mutluyuz. Çünkü onun evlenmesiyle ilgili bir sorunumuz yok. Diğer insanların ne dediği umrumuzda değil” dedi.

İsrail'in Gazze'nin kuzeyine yönelik saldırıları yeni göç dalgası başlattı İsrail'in Gazze'nin kuzeyine yönelik saldırıları yeni göç dalgası başlattı

1

9 yaşındaki damat ise yerel basına yaptığı açıklamada, “Onunla evlendiğim için çok mutluyum. Okula gitmeye devam edeceğim ve çok çalışacağım. Büyüdüğümde kendi yaşımdaki bir kadınla evleneceğim” diye konuştu. İkilinin ayrı evlerde yaşadıkları ve düğünden önceki hayatlarına devam ettikleri ifade edildi.